Dr Antonio Martins

Tradicija od 2007. u Santamed asortimanu od 2008.

Green Coco Europe GmbH

www.dr-martins.at  

 

Suvišno je pomenuti kako nas je kvalitet Coco juice proizvoda ostavio bez reči i kako smo se dodatno douševili saznanjem o funkcionalnosti tog proizvoda, tj. njegovom blagotvornom uticaju na čovekovo organizam. Dr. Martinsova dugogodišnja istraživanja pokazala su kako sok od mladog, zelenog kokosa ima isti efekat na ljudski organizam kao fiziološki rastvor ili majčino mleko. Patentiranim procesom ceđenja ovog vrlo osetljivog soka mladih, zelenih kokosovih oraga iz organskog, ekološkog uzgoja, dobijana je linija proizvoda po imenu Coco Juice. 

Jedinstven ukus i dobrobit Coco Juice-a odlučili smo da predstavimo srpskom tržištu, sigurni da će se dobar osećaj koji širi ovaj sok brzo proširiti i među našim kupcima. I nismo pogrešili - Coco Juice je vrlo brzo oduševio kupce i pronašao svoje mesto na tržištu...

Coco Juice je posao naša dnevna navika, pametna hidratacija, dobar osećaj i pozitivna inspiracija! Idealan je za sve generacije, u svako doba dana, a trenutno je dostupan i u tetrapak ambalaži, i ukusima: 100% sok mladog, zelenog kokosa; sa dodatkom soka ananasa i acerole; sa dodatkom sok banane i limuna.

S punim pravom Coco Juice nosi naziv tečnost života! Zašto? Preporučujemo da ga probate i uverite se sami!