Dr Schar

Dr. SCHÄR S.r.l.

tradicija od 1922. - u Santamed asortimanu od 2008.

www.schaer.com

U vreme kada je bilo vrlo malo govora i nagoveštaja da će ishrana bez glutena da postane potreba, paleta bezglutenskih proizvoda, načela poslovanja, istraživanje i razvoj novih proizvoda, kao i komunikacija s kojom smo se susreli u Dr. Schäru, jednostavno nas je oduševila.

Ova italijanska kompanija s pionirskom vizijom proizvodnje namirnica bez glutena jedan je od naših najvećih i dugogodišnjih partnera. Zajedno sa Dr. Schärom, osim što srpskom tržištu trenutno obezbeđujemo vrhunske bezglutenske proizvode koji mogu da se kupe u DM drogerijama, kao i svim bolje snabdevenim supermarketima, nastojimo da probudimo svest lekara, javnosti i medija o posledicama koje donosi celijakija.

Nova saznanja koja nam dolaze iz istraživačkog Instituta dr. Schär nesebično delimo s obolelima, kao i sa lekarima i Udruženjem Srbije za celijakiju, kako bismo svim obolelim omogućili kvalitetan život bez odricanja.

Filozofija kompanije Dr. Schär, vizija poslovanja, kao i vrhunska tehnologija prozvodnje, kao i sama činjenica da je ta kompanija vodeća u svetu po prodaji i kvalitetu proizvoda, svakodnevno nas motiviše da težimo višim ciljevima – odgovornom poslovanju i jedinstvenim poslovnim idejama. A kada se u takvom odnosu razvije i prijateljstvo, posao postaje pravo uživanje!