Partneri

Santamed organica već 7 godina uspešno obezbedjuje široku, maloprodajnu mrežu drogerija, apoteka, prodavnica ekološke/zdrave hrane i supermarketa, prirodnim, ekološkim, bezglutenskim proizvodima i dodacima ishrani.

U saradnji s našim partnerima biramo proizvode koji najbolje odgovaraju njihovom prodajnom mestu, potrebama i navikama njihovih kupaca, kao i dobu godine kada se javlja pojačana potreba za pojedinim proizvodom. Takav partnerski odnos nam omogućuje da na najbolji način zadovoljimo potrebe našeg kupca i osiguramo mu najkvalitetniji proizvod i uslugu.

Santamed već godinama uvažava i ceni mišljenja svih svojih partnera koji nam doprinose da živimo svoju misiju te obezbedjujemo svima ukusan, zdrav i srećan život – s potpisom prirode!

APOTEKE

Apoteke su naš ključni partner koji zajedno s nama već dugi niz godina predano edukuje i podiže nivo svesti naših kupaca u pozitivnim učincima na zdravlje koje mogu izazvati proizvodi iz linije Biotta funkcionalnih, 100% ekoloških sokova od svežeg voća i povrća; dr. Schär linija bezglutenskih proizvoda – ishrana s posebnom namenom; Strath biljni eliksir s 50-godišnjom tradicijom ojačavanja imunog sistema i prevencije raznih zdravstvenih tegoba 

MALOPRODAJNI LANCI

Proizvode koje zastupa Santamed možete naći u svim vodećim supermarketima širom Srbije, a najpre u onima koji u svojoj ponudi imaju uvrštenu i zdravu ishranu.

Trenutno sarađujemo sa sledećim maloprodajnim lancima – Idea; Mercator; u kojima možete pronaći najbolje prodavane proizvode u pojedinoj kategoriji – od Biotta sokova do Lima makrobiotskog asortimana.

U saradnji sa svakim lancem osmišljavamo listu proizvoda koji najbolje odgovaraju njegovoj poziciji, željama i potrebam i kupovnim navikama njihovih kupaca. Na pitanja o novim proizvodima nastojimo brzo odreagovrati i osigurati kupcu željeni artikl.

EKO TRGOVINE

Obzirom da je većina proizvoda u Santamed ponudi sertifikovana ekološkom markicom, vrlo intenzivnu saradnju ostvarujemo i s prodavnicama ekoloških proizvoda i zdrave hrane, koje smatramo važnim partnerima i s kojima intenzivno sarađujemo od samog početka našeg poslovanja, poput Macro biotica, Bio spajiza, Maslina....

Na policama prodavnicama ekoloških proizvoda možete pronaći široku ponudu naših proizvoda poput Biotta i Coco Juice sokova, Lima makrobiotske prehrane, Natur compagnie kocki od povrća i instant supa, Vivani čokolada, Vita Riz i Soy Dream. Pored prehrambenih artikala, prodavnice ekološke hrane takođe nude i naše dodatke ishrani, poput švajcarskog biljnog eliksira za podizanje imuniteta – Strath.

U saradnji s ovim dobavljačima, organizujemo razne degustacije i promotivne događaje kako bismo podstakli podizanje svesti svih građana o važnoj ulozi pravilne i zdrave ishrane u kvalitetnom, zdravom i srećnom životu svakog pojedinca.

Naši partneri poznaju svoje kupce i proaktivno komuniciraju s njima i nastoje osigurati proizvode koji nisu trenutno dostupni na policama njihovih trgovina. Ukoliko i mi u tome možemo pomoći, slobodno nam se obratite na e-mail office@santamed.rs