Kompanija

Vođeni željom da našim kupcima osiguramo najkvalitetnije prirodne proizvode, osluškivali smo potrebe tržišta pa smo počeli da sarađujemo sa vodećim evropskim proizvođačima zdrave hrane, poput švajcarske Biotte i Stratha, kao i sa vodećim proizvođačem bezglutenske hrane, italijanskom kompanijom Dr Schär. Vođeni ljubavlju prema zdravom načinu života, kvalitetnoj i ukusnoj ishrani, a sa druge strane prema zemlji, poljoprivredi i očuvanju prirode usmerili smo naš interes prema ekološkim proizvodima.

Posećivali smo sajmove i pratili trendove na stranim tržištima, pa smo ubrzo ostvarili saradnju s pionirom makrobiotičke i vegetarijanske ishrane, belgijskom Limom.

Od tada, 2008. godine, pa sve do danas, Santamed posluje vođen željom da svojim kupcima omogući isključivo najkvalitetnije prirodne i ekološke proizvode i da na taj način doprinese boljem kvalitetu života - poštujući čoveka, njegovo zdravlje i okolinu.

Trenutno, Santamed tim sarađuje sa preko 10 vodećih evropski proizvođača, pionira u proizvodnji premium brendova prirodnih ili ekoloških prehrambenih proizvoda, kao i proizvoda za posebne prehrambene potrebe. Brendovi koje Vam ponosni nudimo su: Dr Schär, Biotta, Lima, Vivani, Dr Antonio Martins, Strath, Terranova, Mevalia i dr.

Santamed tim veruje da ako postoji formula za srećan život, onda je to:

- pazite na svoje zdravlje putem ishrane

- radite ono što volite, za šta Vas vežu strast i interes

- brinite se za prirodu kao što brinete za svoje najbliže

Kroz dugi niz godina uspešnog poslovanja shvatili smo da su nas ova tri načela vodila prema srećnom i kvalitetnom životu. I Vama želimo isto, pa se nadamo da ćete našu strast, kao i strast naših partnera da Vam osiguraju najukusnije plodove prirode, pronaći u svakom pojedinom proizvodu.