Lima

 

Tradicija od 1960. u Santamed asortimanu od 2008.

Lima Belgium

www.limafood.com 

Lima je pionir u promociji i proizvodnji makrobiotičkih prehrambenih proizvoda izuzetnog kvaliteta  

Lima proizvodi razvijeni su s puno pozornosti - sadrže sastojke vrhunskog kvaliteta iz organskog, ekološkog uzgoja, a stoga kontrola kvaliteta (preko 16.000 kontrola godišnje) dodatno potvrđuje izvrsnost proizvoda koje kupci izuzetno cene - kao i za brigu za životnu sredinu. Logično se nameće filozofija kojom Lima teži da osigura raznoliku i uravnoteženu ishranu za dobrobit i zdrav život svakog pojedinca.

Santamed trenutno u svojoj ponudi ima top Lima proizvode, a srpski kupci uživaju u originalnom Lima pirinčanom napitku, tradicionalnim japanskim umacima, pastom od najdrevnije pšenice kamut i hrskavim galetama od riže. I nas, uprkos dugom nizu godina ugodne saradnje, Lima još uvek oduševljava svojim vrhunskim kvalitetom.  Danas, stoga, možemo da kažemo da je Lima naš način života i, neretko, naša poslovna inspiracija!

Sa sigurnošću, za Limu možemo da kažemo da je jedna od retkih firmi bez istinske konkurencije. Dovoljno je velika da bude tržišni lider, a opet dovoljno mala da se sa njom može ugodno poslovati i razvijati partnerski odnos.