Lima

LIMA

tradicija od 1960. - u Santamed asortimanu od 2008.

Lima Belgium

www.limafood.com

Lima je pionir u promociji i proizvodnji makrobiotičkih prehrambenih proizvoda izuzetnog kvaliteta.

Sa sigurnošću, za Limu možemo da kazemo da je jedna od retkih firmi bez istinske konkurencije. Dovoljno je velika da bude tržišni lider, a opet dovoljno mala da se sa njom moze ugodno poslovati i razvijati partnerski odnos.

Lima proizvodi razvijeni su s puno pozornosti - sadrže sastojke vrhunskog kvaliteta iz organskog, ekoloskog uzgoja, a stroga kontrola kvaliteta (preko 16,000 provera godišnje) dodatno potvrdjuje izvrsnost proizvoda koje kupci izuzetno cene – kao i za brigu za životnu sredinu. Logično se nameće filozofija kojom Lima teži da osigura raznoliku i uravnoteženu ishranu za dobrobit i zdrav život svakog pojedinca.

Santamed trenutno u svojoj ponudi ima top "lima" proizvode, a srpski kupci uživaju u originalnom "lima" pirinčanom napitku, tradicionalnim japanskim umacima i hrskavim galetama od riže.

I nas, uprkos dugom nizu godina ugodne saradnje, Lima još uvek oduševljava svojom vrhunskom kvalitetom. Danas, stoga, možemo da kazemo da je Lima naš način života i, neretko, naša poslovna inspiracija!