Strath Elixier sirup, 250ml

Elixier sirup, 250ml
Strath
  • Proizvođač: Strath

Cena: 2028

Dodaj u korpu

Strath sadrži 61 vitalnu komponentu te brzo i učinkovito deluje na umor

Eliksir vitalnosti i dugovečnosti Strath ima višestruko blagotvorno delovanje na široki spektar zdravstvenih stanja. Doprinosi jačanju imuniteta, pomaže u borbi protiv svakodnevnog umora i stresa te poboljšava opšte stanje organizma. Njegov sastav je 100 % prirodan, a 50-godišnja tradicija jamac je njegovog kvaliteta i delotvornosti.

 

Delotvoran je i za održavanje hemoglobina kod trudnica, kao i povećanje koncentracije i pamćenja školaraca, poslovnih ljudi, ali i osoba starije dobi. Iznimne rezultate koje Strath postiže potvrđuje preko 30 kliničkih studija provedenih među osobama raznih godišta i različitih simptoma bolesti i poremećaja: od jačanja imuniteta tokom epidemije gripe do ublažavanja poremećaja koncentracije kod dece (ADHD sindrom), povećanja fizičku izdržljivost.

 

Strath koji sadrži 61 vitalnu komponentu brzo i učinkovito deluje na umor – 11 vitamina, 19 minerala, 20 aminokiselina i 11 gradivnih elemenata jačaju imunitet, živce, pospešuju funkciju organizma i povećavaju fizičku i psihičku izdržljivost.

 

 Sirup (250ml)
- sadrži: kvasac (80%), slad (10%), med (5%), sok od narandže (5%)
- preporučuje se: 3x dnevno po 1 kašičica (deci polovina preporučene doze za odrasle)