Strath Tablete

Tablete
Strath
  • Proizvođač: Strath

Stara cena: 2028 RSD

Snižena cena: 1014 RSD

Dodaj u korpu

 

Strath - Tablete!

 

Eliksir vitalnosti i dugovečnosti Strath ima višestruko blagotvorno delovanje na široki spektar zdravstvenih stanja. Doprinosi jačanju imuniteta, pomaže u borbi protiv svakodnevnog umora i stresa te poboljšava opšte stanje organizma. Njegov sastav je 100% prirodan, a 50-to godišnja tradicija jamac je njegovog kvaliteta i delotvornosti.

Delotvoran je i za održavanje hemogoblina kod trudnica, kao i povećanje koncentracije i pamćenja školaraca, poslovnih ljudi, ali i osoba starije dobi. Iznimne rezultate koje Strath postiže potvrđuje preko 30 kliničkih studija provedenih među osobama raznih godišta i različitih simptoma bolesti i poremećaja: od jačanja imuniteta tokom epidemije gripe do ublažavanja poremećaja koncentracije kod dece (ADHD sindrom), kao i povećanja fizičke izdržljivosti. 

Strath sadrži 61 vitalnu komponentu!

 

Brzo i učinkovit deluje na umor - 11 vitamina, 19 minerala, 20 aminokiselina i 11 gradivnih elemenata jačaju imunitet, živce, pospešuju funkciju organizma i povećavaju fizičku i psihičku izdržljivost.

 

Sastojci: kvasac, kukuruzni skrob, sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, sredstvo za želiranje: pektin i sredstvo za zgruđavanje: silicijum-dioksid.

Preporučuje se: 3x dnevno po 2 tablete sa malo vode. 

 

Slični proizvodi