Strath - Eliksir života

Tradicija od 1961. 

 

Jeste li se ikada osetili toliko iscrpljenim da vam se u isto vreme jave vrtoglavica i odzvanjanje u ušima? Ako da, patite od problema koji se stručno naziva Menièreov sindrom. Sada se sigurno pitate, zašto je ovo bitno?

Osnivač Bio Stratha, Fred Pertalozzi, patio je od istog sindroma koji je uspešno izlečio sirupom od ekstrakta raznih vrsta biljaka. Danas se ovaj sirup prodaje u više od 1.5 miliona flašica širom sveta i zove se Strath, a poznat je po svojim izvrsnim rezultatima za podizanje imuniteta i opšti osećaj zdravlja. Strath je jedini potpuno prirodan dodatak ishrani čija je delotvornost dokazana u preko 30 studija, prisutan je na tržištu već 50 godina. Kako bismo vam približili o kakvom se proizvodu radi, dovoljno je da navedemo da Strath  sadrži preko 61 vitamin, a pored toga i minerale koji pomažu u jačanju otpornosti organizma svakog čoveka bez obzira na starost.

U kvalitet i delovanje Strath-a uverili smo se sami, a oduševljava nas i svako svedočanstvo koje primimo od naših kupaca. Strath je neizostavan deo naše prirodne kućne apoteke, jedan od naših ključnih partnera. Želeli bismo da vam prenesemo sva dobra iskustva i omogućimo da se i sami uverite u delovanje ovog eliksira života.

Trenutno se Strath može pronaći na policama apoteka, kao i bolje snabdevenim prodavnicama zdrave hrane, možete ga poručiti i u našoj online prodavnici. Sigurni smo da će Strath postati vaša zdrava navika i izvor snage.

 

Negujte svoj imunitet, svakodnevno!

www.bio-strath.ch 

 

Pogledajte sve proizvode