Strath Tablete 100kom - Bez glutena, Bez laktoze, Bez šećera, Bez aditiva, Bez dodatog šećera, Vegan

Strath Tablete 100kom

3.000,00 RSD

Eliksir vitalnosti i dugovečnosti Strath ima višestruko blagotvorno delovanje na široki spektar zdravstvenih stanja. Doprinosi jačanju imuniteta, pomaže u borbi protiv svakodnevnog umora i stresa te poboljšava opšte stanje organizma. Njihov sastav je 100% prirodan. Delotvorane su i za održavanje hemogoblina kod trudnica, kao i povećanje koncentracije i pamćenja školaraca, poslovnih ljudi, ali i osoba starije dobi. Iznimne rezultate koje Strath postiže potvrđuje preko 30 kliničkih studija provedenih među osobama raznih godišta i različitih simptoma bolesti i poremećaja: od jačanja imuniteta tokom epidemije gripe do ublažavanja poremećaja koncentracije kod dece (ADHD sindrom), kao i povećanja fizičke izdržljivosti

Bez glutena

Bez laktoze

Bez šećera

Bez aditiva

Bez dodatog šećera

Vegan


Kategorija: Strath

Brzo i učinkovit deluje na umor - 11 vitamina, 19 minerala, 20 aminokiselina i 11 gradivnih elemenata jačaju imunitet, živce, pospešuju funkciju organizma i povećavaju fizičku i psihičku izdržljivost.

Sastojci: kvasac, kukuruzni skrob, sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, sredstvo za želiranje: pektin i sredstvo za zgruđavanje: silicijum-dioksid.

Preporučuje se: 3x dnevno po 2 tablete sa malo vode. 

Kategorija: Strath

Tagovi: Bez glutena, Bez laktoze, Bez šećera, Bez aditiva, Bez dodatog šećera, Vegan