Biotta - bogatstvo prirode u jednoj boci

Tradicija od 1931.

 

Prvi Biotta sok prodat je 1957 godine i bio je od šargrepe. Čak je i tad postojala ideja da se najveći kvalitet organske šargarepe iz Turgaua nađe u boci. Bez aditiva, jednostavno prirodan i čist! Tokom godina, paleta Biotta sokova u ponudi je konstantnom porastu - upustili su se u proizvodnju voćnih sokova, propraćenim mešanim sokovima, uz upotrebu jedinstvenih sastojaka poput aronije i ljubičaste šargarepe. Pri razvijanju novih proizvoda, Biotta proizvodnja nije vođena kratkoročnim trendovima već mušterijama. Upravo tako je nastao raznovrstan asortiman Biotta sokova.

Između ostalog, Biotta je jedan od prvih brenodova u ponudi naše firme. Oduševljeni kvalitetom, filozofijom i konceptom ponude, Biotta proizvode smo predstavili našem tržištu odmah na početku našeg poslovanja. Od tada su njihovi sokovi postali nezamenljiv deo našeg svakodnevnog života. 

Biotta priča jednu pozitivnu priču, punu bogatih ukusa najfinijeg voća i povrća iz organskog, ekološkog uzgoja, punu vitamina, minerala i hranljivih nutrijenata koji nam pomažu da kvalitetno živimo i uživamo u životu. I dalje svaki novitet iz Švajcarske očekujemo s oduševljenjem i iskreno mu se veselimo jer znamo da će nam nova Biotta doneti punu čašu zdravlja!

 

U zdravlje - s Biottom!

www.biotta.ch 

 

Pogledajte sve proizvode