Byodo organic!

Još od davne 1985. godine osnovana je kompanija Byodo. Iako smo imali minimalan početni kapital, uložili smo puno ljubavi, predanosti i truda te je preovladala ideja da se organskim proizvodima bar malo doprinese očuvanje naše zemlje. Pažnja prema detaljima, profesionalizam i najbolja usluga - predano se primenjuje u Byodo kompaniji.

Centralno pitanje kojim se vodi naša kompanija jeste upravo "Šta jedem?"
Od samog početka nam je bilo važno da pomirimo organsku ishranu i uživanje, te smo se zbog toga potrudili da svakodnevnim namirnicama damo najbolji kvalitet. Pored toga, organska hrana jednostavno ima i bolji ukus i ovo je često najbolji argument za trajno pridobijanje poverenja gurmana.

Kvalitet proizvoda Byodo za nas znači kvalitet života. Na osnovu ovog motoa razvili smo veliki broj odličnih, ekološko proizvedenih proizvoda, koje plasiramo na tržište uz poverenje i naravno saradnjom sa našim partnerima u trgovini prirodnom hranom.

Zajedno sa posvećenim Byodo timom, želimo da pružimo doprinos očuvanju naše prirodne i životne sredine. Od osnivanja kompanije nastojali smo da svojim poslovanjem što manje opterećujemo prirodu.

Naša motivacija je da vas i dalje razmazujemo vrhunskim proizvodima najboljeg kvaliteta i da se tako obavežemo na očuvanje svih naših resursa za život.

Najbolje od prirode u vašem domu!

www.byodo.de 

Pogledajte sve proizvode