Dr Schär - No 1 proizvodi bez glutena u Evropi

Tradicija od 1922. 

 

U vreme kada je bilo vrlo malo govora i nagoveštaja da će ishrana bez glutena da postane potreba, paleta bezglutenskih proizvoda, načela poslovanja, istraživanje i razvoj novih proizvoda, kao i komunikacija s kojom smo se susreli u Dr Schär-u, jednostavno nas je oduševila. Ova italijanska kompanija s pionirskom vizijom proizvodnje namirnica bez glutena jedan je od naših najvećih i dugogodišnjih partnera. Zajedno sa Dr Schär-om, osim što našem tržištu trenutno obezbeđujemo vrhunske bezglutenske proizvode koji mogu da se kupe u svim bolje snabdevenim supermarketima, nastojimo da probudimo svest lekara, javnosti i medija o posledicama koje donosi celijakija. 

Nova saznanja koja nam dolaze iz istraživačkog Instituta Dr Schär nesebično delimo sa obolelima, kao i sa lekarima i Udruženjem Srbije za celijakiju, kako bismo svim obolelim omogućili kvalitetan život bez odricanja.

Filozofija kompanije Dr Schär, vizija poslovanja, vrhunska tehnologija proizvodnje, kao i sama činjenica da je ta kompanija vodeća u svetu po prodaji i kvalitetu proizvoda, svakodnevno nas motiviše da težimo višim ciljevima - odgovornom poslovanju i jedinstvenim poslovnim idejama. A kada se u takvom odnosu razvije i prijateljstvo, posao postaje pravo uživanje!

 

Schär, we care!

www.schaer.com   

 

Pogledajte sve proizvode