Rice Up - hranite se pametno

RICE UP je vodeći brend kompanije Nuhealth, čiji su osnivači stručnjaci sa 25 godina iskustva u prehrambenoj industriji! Njihova misija i cilj je bio da kreiraju proizvode koji su zdravi, praktični i zadovoljavaju potrebe modernog načina života. 

Glavni sastojak RICE UP grickalica je smeđi pirinač od celog zrna, jer je dokazano da je to jedna od najzdravijih žitarica bogata vlaknima, selenom, vitaminima B grupe, bez glutena. U svim proizvodima koriste se samo prirodni sastojci, bez kvasca i bez prženja.

RICE UP želi da učini zdravu ishranu lako dostupnom, i pre svega jako ukusnom! U užurbanom i dinamičnom životu teško je pratiti i brojati kalorije, sastojke, alergene. Veoma često posegnemo za brzom i nezdravom hranom. RICE UP, jedan od vodećih brendova u kategoriji zdravih grickalica sada je dostupan i kod nas! Koriste se 100% prirodni sastojci, koji su bez glutena, bez GMO i bez konzervansa. 

RICE UP čips je jedinstven proizvod u svetu, napravljen od smeđeg integralnog pirinča uz pomoć specijalne tehnologije, koja obezbeđuje očuvanje svih nutritivnih vrednosti smeđeg pirinča.

Grickalice od celog zrna pirinča su prava poslastica za čula, hrskave i 100% prirodne!

https://rice-up.zone/

Pogledajte sve proizvode