Detalji Detalji
510,00 RSD

Ovi pirinčane galete sadrže rižu visokog kvaliteta. Bogate su vlaknima, sa vrlo malo soli. Obložene čokoladom one predstavljaju ukusnu užinu kao savršenu kombinaciju svih aduta pirinča sa ukusom tamne čokolade. Definitivno vredi probati! One su takođe bez glutena

Bez glutena

Organic

Detalji Detalji
187,00 RSD

Možete ih jesti kao zamenu za hleb, odlično idu uz slane i slatke premaze!

Bez glutena

Organic

Detalji Detalji
810,00 RSD

Kamut je predak pšenične trske i ima energetksu vrednost veću od pšenice. Sadrži od 20 do 20% više proteina i sadrži veći procenat vitamina i minerala. Takođe ga karakteriše izuzetni sadržaj selena, što je moćan antioksidant

Detalji Detalji
810,00 RSD

Kamut je predak pšenične trske i ima energetksu vrednost veću od pšenice. Sadrži od 20 do 20% više proteina i sadrži veći procenat vitamina i minerala. Takođe ga karakteriše izuzetni sadržaj selena, što je moćan antioksidant

Organic

Detalji Detalji
810,00 RSD

Kamut je predak pšenične trske i ima energetksu vrednost veću od pšenice. Sadrži od 20 do 20% više proteina i sadrži veći procenat vitamina i minerala. Takođe ga karakteriše izuzetni sadržaj selena, što je moćan antioksidant

Organic

Detalji Detalji
1.095,00 RSD

U Japanu omiljena dva fermentisana soja sosa Shoyu i Tamari, već vekovima. Danas su ovi sosevi ipak omiljeni širom celog sveta. Razlika između Sohyu i Tamari sosa leži u njihovom sastavu. Shoyu je napravljen od soje i pšenice a Tamari je čist sojin sos. Nutritivna vrednost Shoyua stimuliše apetit i sadrži nekoliko minerala, proteina i neophodnih vitamina. Tokom dugog procesa fermentacije, prirodni enzimi transformišu skrob, proteine i lipide sadrđane u sirovoj soji i pšenici hranljive materije koje se lako apsorbuju. Tokom procesa fermentacije razvijena je mlečna kiselina koja ima blagotvorno dejstvo na crvenu floru i na efikasnu apsorpciju hranljivih materija. Morska so sa mineralima i elementima u tragovima

Bez glutena

Organic

Detalji Detalji
870,00 RSD

Alternativa kafi, ukusno piće bez kofeina, napravljeno od pečenih zrna ječama i raži. Pošto su zrna pečena na niskoj temperaturi, Yannoh ima vrlo blag ukus

 

Organic

Bez glutena