Vivani organska čokolada ribizla 100 grama
Detalji Detalji
505,00 RSD

Jeste li ikada probali najfiniju gorku čokoladu koja se predivno topila u ustima? A kad se otopila, preuze ju je ukus crnih ribizli - slatkasto-gorkast, pomalo osvežavajući ukus. Ova čokolada je čist užitak za Vaše osetljivo nepce, koja će Vas razmaziti gotovo svilenom teksturom!

Organic

Vivani organska čokolada 92% 80 grama
Detalji Detalji
540,00 RSD

Novi ukus je izrađen isključivo sa Panama kakaom vrhunskog kvaliteta. To mu daje blag ukus uprkos visokom sadržaju kakaa. Prefinje nektar kokosovog cveta ini ga posebnim za ljubitelje čokolade

Organic

Vivani organska čokolada lešnik 100 grama
Detalji Detalji
540,00 RSD

Čokolada koja se topi u ustima sa sveže pečenim lešnicima u komadu. Hrskavo!

Organic

Vivani organska čokolada kids 100 grama
Detalji Detalji
495,00 RSD

Prva organska čokolada za decu! No, neće ostaviti ravnodušne ni odrasle. Upakovana sa stilom predstavlja i idealan poklon za vaše najmilije. Obradujte sebe i one koje volite Vivani čokoladama! 

Organic

Vivani organska čokolada za kuvanje 200 grama
Detalji Detalji
780,00 RSD

Za torte, kolače i dezerte - od najfinijih sastojaka

Organic

Vivani organska čokolada 85% 100 grama
Detalji Detalji
510,00 RSD

Ova čokolada je za odabrane! No, neće ostaviti ravnodušne ni one koji vole manje "gorke" čokoladne poslastice. Upakovana sa stilom predstavlja i idealan poklon za vaše najmilije. Obradujte sebe i one koje volite Vivani čokoladama! 

Organic

Vivani organska čokolada Pomorandža 100g
Detalji Detalji
450,00 RSD

Nagrađivana organska čokolada. Mirisna pomorandža u plastu crne čokolade, zavodljivost ukusa, uzvišenog mirisa. Neodoljiva! 

Organic

Vivani organska čokolada Pepermint 100g
Detalji Detalji
480,00 RSD

Obožavavmo kombinaciju pepermint punjenja i fine, tamne čokolade! Klasična kombinacija koja svaki put iznova oduševljava

Organic

Vivani organska čokolada 71% 100g
Detalji Detalji
425,00 RSD

Zadovoljstvo za gurmane i ljubitelje fine tamne čokolade! Bogato ukusom, topi se u ustima i osvaja Vaša srca kao nijedna druga tamna čokolada, zbog posebne rececpture! Baš ovaj recept je osvojio maksimalan broj bodova prestižnog gurmanskog časopisa "Savoir Vivre"

Organic